dimarts, 30 de setembre del 2008

La Fira de Santa Teresa 2008

Bé s'acosta la fira, a la Rambla ja hi podem veure com els empleat comencen a muntar els estands i la setmana que bé veurem com les empreses comencen a guarnir-los, espero com espera tot que no siguin tan ensopits com son sempre i encara hi hagi més caliu.

Aquest any hi ha haurà l'espai de la gastronomia on sens farà la demostració dels plats de la nostre comarca i on segur que és podrà degustar l'autèntic xató, que per els qui no ho sàpiguen el xató és del Vendrell i no d'altres indrets que diuen que el van crear ells, mentida!! és nostre i de ningú més.

Per la nit com era d'esperar tindrem concerts amb motel, respectmark & the incoherent band el divendres i el dissabte tindrem ball-concert amb la chatta. I a part el dia 10 ens tornen a obrir l'ei2!!! això si canviant de nom a redroom.

Bé jo trobo un fi de setmana ben carregadet i amb la incògnita de veure com són els motel i com sona en marc benito i que ens sorprendrà la nova discoteca de les mates.

Vinga nens i nenes ens veiem!!!A i el diumenge dia 5 el Cabrot anem a Cornellà de Terri a fer la clausura de la Fira de l'all.

Ús deixo el link del programa de la Fira per si el voleu veure.