dissabte, 4 d’octubre del 2008

PVP, Per una vegueria pròpia


Avui a les 9:00 del matí s'iniciava la conferència oberta de la vegueria del Penedès, jo hi he arribat un pèl més tard sobre les 10:00 i m'he sorprès que hi havia molta gent i de molts àmbits, tan polític, com empresarial com d'associacions. I el que es pretenia era realitzar un nou pla d'actuació per els propers temps per tal d'intentar aconseguir d'una vegada que els penedesencs que ens hi sentim podem tindre la nostre vegueria i no siguen la última mona ni a Tarragona ni a Barcelona. Espero que el dia d'avui serveixi per quelcom i s'acabi de consciencia a la gent que el Penedès necessitem ser una vegueria pròpia, perquè ens sentim de la nostra terra, som capaços de poder-nos organitzar i tirar endavant sols i no volem que ens ha separin, perquè el Penedès té una història, una identitat, que Catalunya té l'obligació de preservar. Si un país no respecta una part del seu territori, en realitat no es respecta a si mateix.

Endavant nois em de treballar com a formigues, bocí a bocí per aconseguir sumar i fer realitat el nostre somni.

Us deixo el linx de la pàgina de la vegueria per si us interessa mirar-la i a partir d'avui la tindre posada al bloc perquè la podeu visitar.

11 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Això de dependre de Vilafranca és del pitjor que ens pot passar.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Jo penso com tu Miquel, la vagueria està molt bé tot el que vulguin, però la capital Vendrell només faltaria que ens manesin desde Vilafranca.

Anònim ha dit...

Dependre de Tarragona és el pitjor que ens ha passat. Si al Vendrell hem de dependre de Vilafranca, millor que no pas Tarragona. Podem negociar millor amb una ciutat com Vilafranca, similar demogràficament i amb problemàtiques similars, que no pas amb Tarragona.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Anònim, tens raó ara pensa si ells haguessin de dependre de nosaltres no estaria millor?Jo voto per veure el Vendrell capital de la Vagueria i no pas Vilafranca i que siguin ells els que negociin amb nosaltres

Anònim ha dit...

No ens hem de plantejar els termes així, d'una ciutat que domina a l'altre. Sinó que les relacions han de ser recíproques, pel benefici i enteniment de les dues. Així és com hi sortirem guanyant, amb l'entesa.
A Vendrell hi ha l'obsessió de ser capital o no ser-ho, però hem de saber que per això calen unes condicions determinades, que estableix l'Administració, les Lleis...
Apa, pel Vendrell i pel Penedès.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Et dono la rao anónim, el terma de domina un al altre poder no era l'idoni, una entensa entre les 4 capitals actuals(vilafranca, vilanova, st. sadurní i vendrell)seria lo millor per tothom. Ara com a vendrellenc que sóc si no som nosaltres la capital que ho sigui qui vulgui excepte vilafranca.

Anònim ha dit...

ola yo pienso k la mulassa es la mejor xk es la k lleva mas fiesta en el cuerpo y es cn la k me lo paso mejor el cabrot siempre hace lo mismo los emjores son la mulassa y el caramot venga adew

Anònim ha dit...

SISI FICAN MES DE VOTS CAMBIANT LA IP PERO K US PENSEU K X FICAR MES VOTS SEREU MILLOS K EL CABROT I LA MULASSA VINGA VA!!!

Anònim ha dit...

K EL CABROT NO K EL CARAMOT I LA MULASSA K TANT DE VEURS EN AKESTA PAGINA SE ET KEDA AL CAP SEMBLEU UNA SECTA JAJA

Anònim ha dit...

VAYA TONGO!!!! DE ENKESTA

Anònim ha dit...

Tramposos!!!!!!! denegais la entrada a la pagina kuand kedan horas x votar