dijous, 11 de setembre del 2008

11 de setembre de 1714

Bona diada a tothom!!

En una data tan assenyalada no podia fallar i comentar-la. Quan parlo amb gent que conec de fora de Catalunya i els hi dic que els catalans celebrem el dia d'avui la derrota de les nostres tropes a la ciutat de Barcelona, la gent es queda una mica parada sobre aquest fet.

Peró si senyors si els catalans sóm així, digueu-nos estranys o sonats però sóm així.

Us possa una foto d'ahir per la nit a la manifestació de la JNC a Barcelona que és va acabar al fossar de les moreres on allí es van realitzar uns parlaments dels diferents partits polítics que eren presents, JNC,JERC,JU i representats joves del país basc i galicia. Ara cal destacar el comportament ridicul de les Jerc que després de parlar el seu representat i estar tothom a la plaça, quan va arribar el moment de parlar el nostre representant és van agrupar i van abandonar la plaça i ni tan sols van fer la tradicional ofrena al monument dels caiguts. Jo opino que van tindre una falta de respecte gran ja que tothom va escoltar mentres els parlaven i quan van parlar els altres ells no ho van fer, sinceramanet una Gran Falta de Respecte!!

I avui 11 de setembre al Vendrell és realitzava la tradicional ofrena a la tomba del mestre Pau Casals on totes o quasi totes les entitats socio-cuturals del poble i algunes de la comarca hi han sigut presents, i tots els partits polítics del poble menys ERC i Alven. Sincerament a mi m'hagues agradat que tothom i hages sigut ja que per moltes diferencies polítiques que hi puguin haber, un dia tan assenyalat com avui han de quedar enrera i complir com a bons catalans que diem que sóm en tot moment.
Bé suposo que us haureu adonat que jo sóc membre de la JNC i que als actes hi vai com a representat del nostre poble en aquest col·lectiu. Algún dia ja us parlaré del que és la JNC i com de bé que ens o pasem.
Sols hem queda desitjar-vos una bona diada i Visca Catalunya!! Lliure!!