dissabte, 27 de setembre del 2008

Pampa's rock i voluntariat Fundació Santa Teresa

Molt bones!!
Dissabte 27 es presentava com un dissabte un pèl ensopit i al final a sigut un dissabte dels millors. Primer al derbi espanyol-barça, l'eto'o li robava la cartera al espanyol simulant un penal inexistent que el inútil, perquè no te altre nom, de l'arbitre s'ha empassat i en chupón messi transformava el penal en gol. Jo molt content no me posat perquè guanyant d'aquesta manera millor no guanyar.

A la mitja part del partit havia anat a buscar en Jose, un home del qual podem dir que sóc el seu padrí de festa, ja que un cop al mes fai un voluntariat amb la fundació santa Teresa i el trec una estona a prendre quelcom i riure amb els meus amics, ell s'ho passa com mai i nosaltres ens ho passem de conya amb ell.

Després d'haver-lo deixat a casa seva, vam anar al pampa's rock on actuava burning i buhos, jo molt convençut no hi anava però veritablement m'han sorprès gratament, moltissima gent al concert i un bon rotllo impressionant. Veritablement cal felicitar al crack del pampa's rock el millor argentí que ha pogut vindre al Vendrell i solament dir-li que segueixi així que ho fa de putisima mare!!!

Bona nit i bona festa!!!!