dimecres, 17 de setembre del 2008

La Comissió de foc, 5 cèntims solsament

Hola a tothom!!!

Primer donar les gràcies a la gent que ha visitat el meu món perquè el dilluns va entrar en funcionament el comptador de visites i estem a dijous mati i quasi han entrat 50 persones. En fi moltes gràcies!!!!!

Bé avui faré cinc cèntims d'una de les meves debilitats, la comissió de foc. Sol ens queda organitzar lo poc que és farà per la entimostra, ja que el principal de la comissió que és la cercavila de foc de la FM, el nostrefoc i el torneig de futbol sala ja és aigua passada aquest any.Doncs com us deia aquest any tenim entimostra (cap de setmana del 17 al 19 d'octubre) on espero que tothom vingui a veure els estands que prepararem cada grup de foc, perquè sinó passeu us mato!!!jejeje.
A partir dels estands i la mostra de les bèsties que és farà, tenim una petita sorpreseta preparada per tots els fanàtics a la pólvora que en som molts!!Quan la sorpresa tingui dia i hora ja us en informaré i us penjaré els horaris i ubicació; i més endavant us explicaré més a fons que fem a la comissió de foc i també us explicaré si les colles hem foten un cop de mà una mica d'història de cada grup

Vinga ens veiem!!! I foc a la barraca!!!!