dijous, 30 d’octubre del 2008

Fi d'una temporada i proper inici d'una altre

El passat concert d'entimostra la comissió de festes del 2008 deia adéu a la temporada, una temporada on s'ha potenciat molt més el carnaval, s'ha intentat donar una altre aire a la festa de la bici amb la pedalada nocturna, que va ser tot un èxit. S'ha creat el concurs de cartells per la festa major, que per cert el cartell a portat molta polèmica per el tema que la gent deia que era falic.
I bé la festa major que és el principal fil conductor de la comissió de festes crec que ha sigut tot un èxit, bé no es per posar-hi un deu però jo li posaria un 7,5, perquè es va fallar amb alguns temes dels concerts i va faltar més animació per els carrers i per el públic infantil.

Ara el motiu d'aquestes ratlles és per agrair al Roger Caballero i a la Teresa Maria Heredero la gran feina que han fet a la comissió i que almenys jo personalment he après molt amb ells i m'ho e passat molt bé amb ells.

El mes que bé segurament comencem la nova temporada, de l'antiga comissió quedarem en Iñigo en Jordi, jo i el Dani i la Mònica de festes i per descomptat les noves incorporacions que pinten molt bé i que milloraran molts aspectes de la comi, com veieu els membres de la comissió de festes som persones humanes com tothom l'únic que a vegades tenim que fer servir el paper de dolents per poder coordinar tots els actes bé i a la gent no li agrada i que sapigeu que ens ha sap greu però aquest és el paper que tenim que jugar certes vegades.


Bé nois sento el retard en actualitzar però es que estic molt liat amb una feina molt maca i molt gratificant a la nau dels Pastorets, vinga fins una altre.

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Molt bé. Una foto històrica. A veure els nous fixatges. Ja teniu lligat el gran concert de l'any que ve? Potser val més més concerts i no tan centrat tot el presupost en un que al final no va ser el que s'esperava.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

No encara no miquel, pero et ben aseguro que la cagada d'aquest any no la repetirem pas. ara també et dic que el nivell de l'any passat no crec que hi arribem perqué la crisi... bé es farà el que es podra a i també acceptem suggerencies

adrià ha dit...

Felicitats i ens veiem a les comissions!