dissabte, 25 d’octubre del 2008

Mini congrés de la JNC Penedès previ al congrés de la JNC

Ahir vam celebrar a El Vendrell el mini congrés de la JNC de les comarques del Penedès (Alt, Baix i Garraf), en ell vam tractar les tres ponències del congrés que és celebrarà el cap de setmana del 7 al 9 de novembre al Prat de Llobregat.

Aquest congrés per la JNC és molt important ja que hi ha un canvi total de la directiva, ja que per edat és jubila en Marc Pifarré (actual president) i en Jordi Cuminal (actual secretari general); per substituir-los és presenta en Gerard Figueras un noi de Vilanova molt actiu i molt responsable en tot el que fa. Des de el Vendrell anirem a favor d'en Gerard ja que es una gran persona tan a nivell de partit com a nivell personal i a sobre és nat a la Vegueria Penedès, i no és pot demanar més.

Del Baix Penedès anirem al congrés a representar-lo en Pep Planas, Jordi Sonet, Oriol Mercadé, Anna Dominguez, Albert Baltà i jo mateix, on esperem amb l'esforç de les tres comarques aconseguir esmenar les ponències per poder posar el nostre granet de sorra a les directrius a seguir per la JNC a partir d'ara.

Vinga nois i noies avui toca política ja se que molts no us interessa molt, però si us pareu a llegir-ho i si per qualsevol cosa us interessa jo ja estaré content, una abraçada a tots i fins el pròxim escrit!!

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Molt bé. Ja aniràs comentant l'evolució de tot plegat.