dijous, 9 d’octubre del 2008

El Cabrot actua a Cornellà del Terri

Després de dues hora i mitja de viatge amb el remolc enganxat al cotxe vam arribar a Cornellà del Terri pensàvem que seria un poble petit i que no hi hauria molta gent, però carai millor no ens ho podíem passar.Era la festa de l'all i per dinar i sopar ens van donar la seva "botifall", boníssim per cert i deixaven uns vols amb all i oli a disposició de tothom sense pagar suplement (Que n'aprenguin els bars d'aquí).
El recorregut era curtet però va ser intens vam fer més de 12 enceses en 2 places i la gent d'allà deia que s'ho havia passat teta amb nosaltres i nosaltres ens ho vam passar teta amb ells o sigui que tot rodo.Us passo un link d'en Pau kuipers un membre del drac que s'ha dedicat a fer fotos al drac i al grup aquest any i n'ha fet un recull i l'ha penjat a Internet. Felicitats Pau molt bona feina, continua així que quedarà genial.

Per els seguidors dels dracs de foc del poble us informo que el proper dia 18 d'octubre dintre dels actes de l'entimostra actuaran tots els dracs i diables a les 23:30 a la plaça nova i al acabar tots anirem a veure el concert dels gossos i de la Vanda, els cracks del Vendrell i un clàssic ja al nostrefoc, la festa del foc del Vendrell.

Apali gent i visiteu al Pau que val la pena!!

http://picasaweb.google.es/dracelcabrot

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la mulassa es la millor junt amb els diables

Salva Ferré i Gibert ha dit...

No et dure pas la contraria per gustos els colors