dimarts, 16 de juny del 2009

Un fi de setmana inolvidable

Divendres passat vam anar a Erandio (País Vasc) amb el drac de foc "el Cabrot" i els Gegants. Des de el primer moment que vam arribar ens van tractar molt però que molt bé, van estar en tot moment per nosaltres i van aconseguir que ens sentíssim com a casa.
És un poble enganxat a Bilbao d'uns 30.000 mil habitants que jo compararìa a Calafell, ja que el seu nucli històric és a la part de muntanya i tenen part de la població aprop del riu i unes quantes barriades repartides per els voltants.
El primer que em va sorprendre i gratament, va ser que al arribar a l'Ajuntament de Erandio no tenen penjada la bandera Espanyola i en canvi tenen una ikurriña de 6 metros, tot un fet de compromís amb les seves creences.

Dissabte al matí van actuar els Gegants conjuntament amb el grup de ball del poble i un grup invitat que eren del poble de Sant Isidro (La Rioja), va ser un espectacle digne de veure ja que hi van posar moltes ganes tots i la gent s'ho va passar molt bé.
Desprès del dinar popular cap al vespre vam actuar amb el drac, la gent al principi ho mirava des de lluny amb cert respecte, però cap al final ja es posaven sota i gaudien del foc.

Sol dir que és un poble i una gent que sempre recordaré per com ens han tractat i sobretot a la Sorkunde, l'Eneko i en Aitor que són els tres que ens han solucionat tots els problemes i ens han fet sentir com a casa.

2 comentaris:

Raül Buira ha dit...

Ja m'han dit que heu deixat el pavelló ben alt. Sou una bona promoció del municipi i uns bons ambaixadors del Vendrell.

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

joooo, fa molts dies que no actualitzes!