dilluns, 8 de juny del 2009

Track 09

La final del Track d'enguany va estar passada per aigua, tot just quan acabava de tocar el primer grup de la final, va començar a ploure. La pluja no era molt intensa, era un "xim-xim" molest però que al durar tant de temps va aconseguir mullar tot l'escenari i tot el cablejat de l'equip de so i les llums.
Al arribar la 1 de la nit, els Pets van marxar perquè no veien clar tocar i pocs instants després va deixar de ploure, però amb la mala sort que l'escenari era impracticable i no és va poder celebrar la final amb les condicions óptimes de seguretat tant per els músics com per els tècnics de so. Així doncs la final és va posposar per el dia següent a la tarda.

En un dia immers en unes eleccions molt "light" i molt poc públic els grups van tocar i van donar-ho tot per guanyar l'edició d'enguany. Així doncs els premis van quedar així:
1er Classificat: Mr. Pez
2on Classificat: Pell de Serg
3er Classificat: IN*DIGNA
I també és va saber el guanyador del premi millor grup del Baix Penedès que va ser Plou com Mai i que tocarà a la revetlla de Sant Joan de teloner amb els grups que participin.