dilluns, 1 de juny del 2009

Un cartell que portarà cua...

El divendres passat la comissió la festes va presentar el cartell que va sortir elegit per representar la Festa Major d'enguany i bé segons el jurat que el va elegir és un cartell molt innovador i molt ben pensat, ara per el meu gust és un cartell molt "soso" i n'hagués elegit un altre, però això és el que té que sigui un concurs i tingui un jurat integrat per persones del món de l'art, els de la comissió de festes i el regidor de festes, que no guanya el cartell que la comissió vol sinó el cartell que la majoria del jurat vol.

Segons el que ens va explicar la mare del guanyador del cartell, el que el autor vol representar és el fet d'arribar a la Festa Major amb les piles carregades al màxim que tothom les esgoti durant el transcurs de la festa i de forma positiva per això el signe positiu a la part de sobre de la pila.
Tan debò la Festa Major d'enguany sigui la més positiva de totes perquè els temps que estem passant tots són realment molts durs i un temps d'esbarjo i de solament pensar en passar-ho bé que això va bé a tothom.

1 comentari:

Ana ha dit...

to i que la simbologia és bona, pel meu gust la tria de colors no es gaire encertada. Trobo que el missatge que implica no queda recolzat. Crec que els colors escollits són un tan apagats i poc cridaners.