dilluns, 1 de juny del 2009

Una festa de la bicicleta amb punts negatius i punts positius

La festa de la bicicleta d'enguany va començar dissabte per la tarda a la rambla amb diferents activitats tan per els més petits com per els grans on hi va haver una bona participació en totes les activats. Per la nit va donar pas a la pedalada nocturna, que va aconseguir mantenir l'èxit de participació de l'any passat i que esperem que és vagi consolidant d'any en any i acabi sent un referent de la festa.
Diumenge de bon matí començava la festa de la bicicleta que enguany arribava a la 67 edició, una festa en la que vam tindre un èxit inesperat de participació i ens vam quedar sense esmorzar i regal per uns quants grups, un fet negatiu per què ells és van quedar sense esmorzar i que la comissió va intentar arreglar donant aigua a diferents punts del recorregut, però que de totes formes ens haurem d'aplicar més el següent any i no torni a passar un error com aquest. També aprofito per demanar disculpes a tots els afectats ja que es dur estar esperant per agafar el esmorzar i fer el recompte i al arribar et trobis que no hi ha esmorzar.
I podem posar nota positiva també degut a l'augment del nombre de participants d'una festa que estava envolta a la decadència i quasi sentenciada a desaparèixer i que esperem que després d'aquesta pujada de participació no sigui un miratge i l'any vinent continuï creixent.

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

La gracia de tot és el que fa el dia abans. aixo esta molt be. els convidats que vagin en bici. res d'estar alli apalancats. en bici, per favor.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Tens raó miquel, i encara et dic més, jo a part dels famosos també hi faria anar als regidors en bicicleta.