divendres, 29 de maig del 2009

Un final de temporada inoblidable!!

Dimecres el barça va escriure amb lletres d'or el seu nom a l'història del futbol aconseguint la seva tercera Copa d'Europa i convertint-se en el primer equip "espanyol" en aconseguir un triplet.
Ara la gent parla molt d'en Messi i els seus gols i jugades, però crec que els veritables cervells d'aquest equip són els dos petits, en Xavi i en Iniesta. No dic pas que en Messi no hagi fet res, tot el contrari, però sense els dos petits els davanters del barça no haurien marcat ni la meitat dels gols.

Ara quan arribi l'època de la pilota d'or la rebrà en Messi i no en Xavi o l'Iniesta, quan els dos petits han aconseguit més títols que ell enguany, però el marketing fa més que no pas els títols i si la guanyes un d'ells dos no vendria tant que si el guanyes en Messi.
També cal destacar la feina d'en Valdès, providencial en dues parades fetes a la final, com sempre en els moments claus en Valdès és allà. I no cal dir el pes especific del mister, sir Pep Guardiola diria jo, un home que quasi el lapiden quan a l'inici de temporada va perdre a Sòria i va empatar amb el Santander al Camp Nou i ara tothom li vol fer un monument, per sort o per desgràcia els seguidors blau-granes som així.

sol hem queda felicitar als campions i dir que l'any que bé no és relaxin com va passar amb en Rijkard i que guanyin títols!!