dilluns, 16 de març del 2009

Un veritable monstre


Avui jutjaven a un veritable monstre de la humanitat al Tribunal Regional de Sankt Pölten a Viena.
En Josef Fritzl de 73 anys és un veritable monstre, la seva principal culpa segons ell és perquè la seva mare durant tota la seva infantesa la va apallissar de mala manera i ell als 12 anys si va tornar tancant-la en el pis superior de la seva casa.
Ara per el que es jutge aquest personatge es per què va tindre tancada primer en una habitació d'onze metres quadrats i posteriorment en una de seixanta a la seva filla i on allí va rebre tota classe de maltractament físics i psicològics en una "presó" que no tenia ni aigua ni llum ni calefacció i ni tan sols hi entrava la llum del dia. Al complir els 18 anys la va començar a violar repetides vegades fins el punt de deixar-la embarassada 7 vegades i en una d'elles va morir un fill bessó el qual ell mateix el va cremar.
Veritablement aquest personatge no te pena imaginable per pagar tot el que ha fet a les persones del seu voltant i de la manera que ha deixat marcada la vida de la seva filla.
El més sorprenent a sigut quan s'ha presentat al judici i s'ha de declarat culpable de tots els càrrecs que se l'hi imputaven i que no s'empenedia de res del que avia fet.

Espero que li caigui la màxima pena possible i que serveixi perquè ningú més faci aquest tipus de maltractament per que sempre s'ha de respectar la integritat de les persones i no fer el que no vols que et facin a tu i menys a la teva pròpia filla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que la justícia sigui implacable amb aquest individu.
El que ha fet no té cap tipus de perdó.

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

Ni oblit ni perdó, quin grandíssim cabró