dimarts, 3 de març del 2009

Pepe Rubianes Forever


El diumenge mentres dinava i veia les notícia de la TV3, em vaig quedar bocabadat quan van dir que en Pepe Rubianes era mort, al començament no m'ho creia, no podia ser un crack com aquest home no ens podia deixar, però resulta que al canviar de canal també ho deien.
La veritat hem perdut un gran còmic i un gran defensor del sentiment català, un home que tot i no haver nascut a Catalunya la defensava com ningú.


Una de les frases mes celebres d'aquest actor va ser la contesta que li va fer a Albert Om durant el programa El club de TV3 quan li va preguntar per la unitat d'Espanya :"<< a mí, la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás, que se metan a España en el puto culo, a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgando del campanario>> aquesta afirmació va crear un gran enrenou en la Espanya profunda que li va provocar el veto a la seva de la seva obra Lorca eran todos.


Ara jo en el paper en el que el recordo va ser interpretant al Maki a la serie de TVE Makinavaja, fent pinya entre altres amb en Llatzer Escarceller i la Mari Santpere, molt pensant que la sèrie era molt cutre i la veritat que els arguments no eren molt aconseguits ara no paraves de riure.

Aquests dies de núvols crec que els ha provocat en Pepe tan sols arribar al cel, per què segur que s'ha posat a explicar acudits i històries de les seves i tothom s'ha posat a riure amb ell.


Pepe ets, eres i seràs el millor sempre!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El trobarem a faltar. Ha sigut un gran artista i una millor persona.
No t'oblidarem mai Pepe!

Salva Ferré i Gibert ha dit...

I tant Raül ja ho pots ben dir, un home impresionant!