diumenge, 23 de novembre del 2008

Fi de temporada del Cabrot

Aquest divendres vam fer la reunió ordinària del cabrot i el sopar de fi de temporada. Tot ho vam fer al restaurant Xaloquell de Sant Salvador que ja s'ha establert com un clàssic dintre de l'entitat. Ara ja sols ens quedaràn 3 sortides al hotel ra de sant salvador i la participació a la marató de tv3. Aquesta temporada a sigut de les més llarges que jo recordo començant al març sinó recordo malament i l'acabarem al desembre.
Sol em queda agrair a tota la gent nova d'aquest any, que han participat molt venint a quasi totes les sortides que s'han fet i voldria destacar una persona, la georgina nou fitxatge d'aquest any i de les persones que s'ha implicat més fins i tot més que molts dels que porten anys dintre de l'entitat i una persona que m'ha sorpres molt a mi tan a nivell participatiu com a nivell personal, una persona que val molt la pena i que espero poder coneixe-la més i que continuii molts anys al cabrot.

Bé gent espero que el canvi en el blog no afecti a les visites i a la participació de tots en ell i que aneu entrant al meu món