dimarts, 26 de maig del 2009

Eleccions Europeas


El dia 7 de Juny ens trobarem davant de unes eleccions molt descafeïnades, i dic descafeïnades per què tothom en general tan la població, com els partits polítics, com els medis de comunicació no li dona la rellevància que tenen. Es veritat que no és el mateix elegir uns eurodiputats que un president de govern o alcalde, però es important elegir bé els eurodiputats ja que moltes de les subvencions que reben els estats venen de aprovades des de la euro-cambra.

Els nostres pagesos reben subvencions de la unió per poder plantar i expandir les seves collites, quan hi ha algun desastre natural en el que perden una bona part de la seva collita o la seva totalitat la unió europea intervé subvencionant les pèrdues i un llarg etcètera.

Jo el dia 7 de Juny aniré a votar i votaré a en Ramon Tremosa, ja que trobo que és el candidat idoni per què defensi els catalans a Europa i defensi el nostre idioma, les nostres creences i la nostra cultura i defensi a Catalunya com a porta d'entrada a Europa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu creus que ho farà, quan flirtegen constantment amb Alianza Popular? (ai, perdó, volia dir el PP)...

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Si que ho farà, amb el PP desde les últimes eleccions a la Generalitat que no s'hi pacta res, ara els que s'estan tornan especialistes a pactar amb el PP són els del PSOE, tenim un clar exemple al país basc i l'altre dia en José Montilla ja va començar a acostar posicions amb Álicia Sánchez-Camacho per un futur pacte a la Generalitat.