dijous, 18 de desembre del 2008

Assamblea comarcal de la JNC

Aquest divendres dia 19 es farà a la seu de CDC a el Vendrell, l'assamblea comarcal de la JNC d'on dels militants de la comarca i del Vendrell han de sortir els propers presidents tan de comarca com del col·lectiu del Vendrell per els propers dos anys. Els últims han estat com a president comarcal sortint en Pep planas i com a cap local del vendrell sortin, un servidor.

Jo deixo el càrrec amb la sensació de la feina ben feta quan estavem a la opició durant la pasada legislatura i una feina continuadora i centrada en la preparació dels nous militants durant els últims mesos del mandat. Deixo el càrrec desprès de cinc anys en ell i desprès d'haver viscut unes experiències inolvidables amb la gent del Vendrell i amb el cap comarcal (el principal culpable de que jo estigui a la JNC) en Pep Planes.
En Pep plega com a cap comarcal i no es presenta a la reelecció per motius personals, ara jo espero que continuï al grup ja que la seva opinió sempre molt valorable no és pot perdre. Al no presentar-se ell jo em presento a cap comarcal i de moment sol tenim un candidat a cap local del Vendrell que quan s'haguin fet les eleccions ja us diré qui és, amago el nom encara perquè aquest noi sempre a estat vinculat a la política tan ell com tota la seva familia i encara es aviat per dir qui és.
Dintre de l'acte es donara la baixa per jubilació a quatre militants d'arreu de la comarca, això vol dir que haurem de posar-nos les piles per cercar-ne més i continuar essent el referent de la política juvenil de la comarca.

Vinga doncs ens veiem i salut!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Salva, espero que tinguis sort i siguis el nou cap comarcal.
No tinguis cap dubte de que deixes el càrrec de cap local amb la feina molt ben feta i el pabelló ben alt.
Sort.

Què t'anava a dir ha dit...

Si que vagi molt bé. Ja veuràs com seràs el nou cap comarcal. tu al lloro.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Moltes gràcies als dos!! dema veurem els resultats!!