dijous, 15 de març del 2012

Ja n'hi ha prou!

Ja n'hi ha prou d'aguantar aquestes envestides continuades dels espanyols. Ja n'hi ha prou de ser la gallina dels ous d'or. Ja n'hi ha prou de mantenir les comunitats espanyoles. Ja n'hi ha prou de donar de menjar als altres quant aquí ens morim de gana. Ja n'hi ha prou de rebre atacs constants contra el català i contra la nostre història.

Sincerament, crec que ha arribat a tal punt la catalanofòbia a espanya, que ja ha arribat l'hora de posar solució a tot aquest tema. Estic fart de llegir als diaris espanyols, constants atacs a la nostra llengua, a les nostres arrels i a la nostre cultura. Ja n'hi ha prou de dir que aquí no deixem parlar castellà i que perseguim a la gent que ho fa.

Us deixo l'article de l'ABC que m'ha fet indignar de bon matí quant esmorzava i que m'ha fet posar malament el cafè amb gel (http://www.abc.es/20120315/comunidad-catalunya/abcp-generalitat-reincide-esconde-casilla-20120315.html).

Dins dels comentaris de la noticia, arriben a dir que els catalans som uns nazis i demanen un referèndum per decidir si els espanyols volen als catalans dins de les seves fronteres. Per-favor Rajoy mira això i posa en marxa el referèndum, que de ben segur direm d'una vegada Adéu Espanya!!!

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

hem de fomentar la indepdendència de totes les comunitats autònomes. aixo també els cabreja. jo començaria per ceuta i Melilla i anar pujant.

Anònim ha dit...

I que me decis de la noticia de ayer del ayuntamiento más endeudado de Cataluña?!?!?! Esto és brutal! CiU i PSC dan asco en Vendrell y huelen mal!,
Salva! pa cuando te veremos en el Ayuntamiento?! mejor que estos segurisimo que lo haces!!
Recuerdos desde los pirineos!

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Miquel, crec que això no passarà mai, Espanya no està per anar deixant marcar a comunitats autònomes. Per això hem de lluitar i molt per poder-ho conseguir nosaltres!!

anònim, bé el que comentes del deute de l'Ajuntment doncs és cert apareixem com al més endeudat. Crec que quan els polítics del nostre poble decideixin explicar-ho ja ho feràn, de ben segur que una explicació ens donaràn.

I de quan jo a l'Ajuntament? doncs bé no és decisió meva, però ja et dic que ningú ho fa millor ni pitjor que un altre.
També et dic que m'agradaria saber qui ets, si no vols dir-ho per aquí, et deixo el meu mail i tu mateix salvaferre84@gmail.com