dijous, 8 de gener del 2009

Nit de Reis

Primer de tot bon any a tothom!!
Aquest any com sempre em tocava participar a la cavalgata de reis per dos costats, de primer essent el cap de sector del grup 2 dels patges i de segon sonoritzant la carrossa dels Disney.
De la cavalgata cal destacar el retard que va tindre fins al punt d'entrada a l'Ajuntament, gairabé tres quarts d'hora i una vegada dintre la cosa no va canviar massa i és va tornar a sortir amb retard a realitzar el repartiment dels regals per les cases.
Desde aquí vui demanar perdó (encara que no hem tocaría en a mi) a tots els veïns del sector 2 ja que vam arribar tard a les seves cases i vam fer esperar als nens.

També comentar que a Coma-ruga és van estrenar les tres carrosses noves dels reis. Unes carrosses que hem fet la gent de Pastorets i de les quals hem rebut moltes felicitacions i fins i tot ens han arribat a dir que són més maques que les de Vendrell. Encara que desde el meu punt de vista no tenen ni punt de comparació per què segeixen una temàtica diferent, ara cal dir que les tres de Vendrell també les vam fer la gent de Pastorets.

Vinga ens veiem!! Salut i endavant!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Any nou!!!

I felicitats per les carrosses de reis de les platges. Per al meu gust són molt maques i com tu dius no tenen res que envejar a les del Vendrell.

Què t'anava a dir ha dit...

Al Vendrell els reis anaven a tota òstia.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Tens tota la raó miquel semblava que portessin un coet al cul, parlant malament, ara unc op van fer el recoregut a peu es va arribar a perdre quasi 1 hora, nefast per part de la organització.