dimecres, 29 d’abril del 2009

Les obres porten bon ritme

Avui al matí he passat davant de les obres que s'estan fent a l'entrada del Vendrell per la carretera de Barcelona, més conegut com la "piscina municipal", degut a les nombres inundacions que ha tingut.
La veritat que les obres porten un bon ritme amb dos dies ja han repicat quasi tota la vorera i avui començaven a desmuntar les llums de dintre del pont, amb aquest ritme estic segur que és complicarà a la perfecció el temps marcat per l'execució de les obres fixa't en dos mesos.

Ara la veritable llàstima és que degut al moment de crisi econòmica que estem passant no és pot aprofitar i comprar l'edifici de l'antic ribes i poder fer una rotonda a l'entrada més problemàtica del poble, degut a la proximitat del col·legi Sagrat Cor a aquesta intersecció.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que no hian coses per arreglar , ara es dediquen ha arreglar la pijada del desnivell del pont!!! manda huevos....

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Tens tota la raó la veritat, crec que hi ha obres que serien més necessàries que no pas arreglar el desnivell del pont.
Tenim moltes voreres fetes malbé i moltes que no estan adequades per els minusvàlids i que seria més urgent al meu pensar.

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

És una mica problemàtic que estigui tallat aquest accès a la vila i crec (i és la meva opinió) que la senyalització no s'ha fet com cal. El ritme que porten (o no) la veritat és que el desconec però penso que ja s'hauria d'anunciar a la illeta de la variant (coma-ruga, santa oliva-valls, hospital-bellvei) que aquest accès està tallat, molta gent (sobretot al matí) patiria menys mal humor...

Salva Ferré i Gibert ha dit...

Tens raó sònia, he anat a mirar-ho i no esta senyalitzat a aquest punt. Tallar l'entrada aquesta és molt problemàtica però trobo que s'havia de fer i solsament són 2 mesos, i amb el ritme que porten en un mes el tenim acabat

salut i merci sònia